Suomeksi
 
 
Estate
Vad är Estate?

Multi.fi Estate är en snabb bredbandsanslutning, som riktar sig till fastighetsbolag med flera bostäder. Fastigheten kopplas upp med fiber och varje bostad får en symmetrisk 10/10 Mbps anslutning!

Internet används allt mer till att överföra rörliga bilder och för detta krävs stor bandbredd. Multi.fi Estate-tjänstens pingtid är normalt endast 1-5 ms, något som intresserar dem som spelar on-line och behöver snabba svarstider. Och hög hastighet betyder inte nödvändigtvis höga kostnader — Multi.fi Estate-tjänsternas månadsavgift är från 29,90 €/mån.
Är min fastighet bredbandsfärdig?

Multi.fi Estate erbjuds av JNT och är för närvarande tillgänglig i ett 30-tal höghus och radhus i Jakobstad. JNT kommer att fortsätta koppla upp ytterligare höghus- och radhusfastigheter i Jakobstad, Nykarleby, Pedersöre och Larsmo under den närmaste tiden. Målsättningen för de närmaste åren är att utöka Estate-tjänstens tillgänglighet till de flesta fastighetsbolagen i Jakobstadsnejden.

Husbolagens invånare informeras om möjligheten till Multi.fi Estate direkt per post, men du kan även kontakta JNT:s kundbetjäning för att ta reda på om din fastighet är bredbandsfärdig. Telefonnumret till JNT kundtjänst är 06 786 8222.

Satsa på tilläggstjänster!
Med större bandbredd ökar också tilläggstjänster som t.ex. MultiVoice snabbt i popularitet. När du har en bredbandsanslutning som grund kan du behålla din traditionella hemtelefonnummer och övergå till IP-telefoni med MultiVoice.
Vill du veta mer?
Läs mer om Multi.fi Estate och MultiVoice på JNT:s webbplats!


 
Estate
Får jag Estate?

Finns detta klistermärke i din trappuppgång? Grattis! Din fastighet är bredbandsfärdig för Multi.fi Estate!

Kontakta JNT:s kundtjänst om du vill beställa Multi.fi Estate eller veta mer om tjänsten!

Tel. 06-786 8222.
Alholmsgatan 3 (vard. 9-16.30)